078-3036890 info@welstand.org

Senior bouwkundig tekenaar / modelleur

Als jij ’s ochtends het kantoor binnenloopt, begin jij je dag met een verse bak koffie. Ondertussen start jij je computer op en ga je samen met je collega’s aan de slag. Je kijkt goed naar de informatie die jij aangeleverd hebt gekregen. Met deze informatie ga jij de woning in 3D “bouwen”, jij bedenkt hoe het uiteindelijk gebouwd gaat worden. De prachtige woning verschijnt op je scherm. Je maakt tijd om samen met je collega’s te sparren over bepaalde oplossingen hoe dit het slimste te construeren is.

Naast de tekeningen die je zelf maakt, begeleidt je 2 junior modelleurs. Ze kunnen bouwen op je kennis en ervaring. En andersom leer je misschien wel weer vernieuwende ideeën. Met het gehele team ben je verantwoordelijk van definitief ontwerp tot de productie tekening met de laatste schroef erop.

Jij bent daarom in staat om in mogelijkheden en oplossingen te denken. Je bent hierin kritisch, omdat jij er zeker van wilt zijn dat alles bouwkundig gezien ook klopt. De tekeningen die jij maakt, moeten namelijk in de praktijk uitgevoerd worden. Uiteraard kijk jij daarbij goed naar de wensen van de klant, want jij vindt een tevreden klant zeer belangrijk!

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Het maken van bouwtekeningen in Revit;
 • Het aanvragen van de omgevingsvergunningen;
 • Het opstellen van de bouwkundige details; 
 • Het verzamelen van technische gegevens; 
 • Het leidinggeven aan jouw collega’s; Overleg met verkopers en ontwikkelaars over de wensen van de klanten;
 • Overleg met constructeurs en adviseurs.

Waar én met wie je dit doet? Bij Welstand Bouwgroep in Hendrik-Ido-Ambacht. Op het kantoor krijg je te maken met verschillende collega’s. Je werkt samen met bijvoorbeeld werkvoorbereiders, de projectleider of de constructeur. Samen met je collega’s ga je ervoor om de bouwprojecten tot een goede einde te brengen. Voor jouw collega’s ben jij hierin het eerste aanspreekpunt.

Ben jij de ambitieuze tekenaar met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer op deze mooie baan. Vul het sollicitatieformulier in of neem contact op met Arne: a.deraad@welstand.org of 078 691 9835.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau (niveau 4);
 • Je kan werken met AutoCad en/of Revit;
 • Je hebt kennis van de woning- en/of utiliteitsbranche;
 • Je hebt ervaring en technisch-bouwkundig inzicht;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een flexibele en stressbestendige instelling.

Wat kan jij van ons verwachten?

Je krijgt direct een vast dienstverband bij Welstand Bouwgroep. Natuurlijk krijg je een passend salaris en andere goede arbeidsvoorwaarden. Het is een klein, maar groeiend bedrijf met korte lijnen en een open cultuur. De medewerkers ‘zeggen wat ze denken’ en ‘alles is bespreekbaar’. Op de werkvloer is, als er serieus gewerkt wordt, tijd voor een praatje en gezelligheid. Bovendien kom je je collega’s op kantoor geregeld tegen, of het nu de directeur, een andere tekenaar of een timmerman is, dat maakt niet uit. Op vrijdagmiddag is er een borrel en af en toe is er een bedrijfsuitje. Zo zijn de collega’s bijvoorbeeld met elkaar gaan zeevissen.

Overzicht van de vacatures

(Junior) Werkvoorbereider Luxe Woningbouw

De bouwtekening op je bureau is net bij je afgeleverd door de bouwkundig tekenaar. Op de tekening staat een vrijstaand huis dat door je collega’s opgebouwd gaat worden. Nu is het echter jouw beurt. Je pakt nog even een verse bak...

(Junior) Bouwkundig Tekenaar Luxe Woningbouw

Als je collega van de verkoopafdeling aan komt lopen, weet je al hoe laat het is: hij komt een schets van een woning brengen. Je ontvangt hem met de spreekwoordelijke open armen. Elke schets is weer een nieuwe uitdaging. Jij ontwerpt de woning die de klant wil. Als je...

Bouwkundig Constructeur Luxe Woningbouw

Je drukt de startknop van je computer in. Binnen mum van tijd is hij opgestart en opent ‘ie het programma waarin jij je constructieberekeningen in kan maken. Zo, jij kan aan de slag! Met een frisse blik bekijk je je werk van gisteren. De berekeningen moeten immers...

Vacature Timmerman Luxe Woningbouw

Zo, je bent er: het bouwproject waarop je inmiddels al twee maanden aan ’t werk. Je parkeert de bedrijfsbus bij de bouwplaats en stapt uit. Je maakt het hek open en je staat op je werkplek. Samen met je collega’s ga je vandaag verder waar jullie gisteren gestopt zijn....

Neem contact op over deze vacature,

of stuur een email naar HRM@welstand.org

Neem contact op

6 + 15 =