078-3036890 info@welstand.org

De bouwtekening op je bureau is net bij je afgeleverd door de bouwkundig tekenaar. Op de tekening staat een vrijstaand huis dat door je collega’s opgebouwd gaat worden. Nu is het echter jouw beurt. Je pakt nog even een verse bak koffie en je gaat snel aan de slag: de tekening controleren. Alles moet immers op orde zijn voordat de woning gebouwd kan worden. Bovendien wacht er meer werk: vandaag moeten er ook nog materialen voor een ander bouwproject worden besteld, er moeten planningen worden gemaakt en je bent bezig met de kostenbewaking. Werk zat, op naar weer een tevreden klant!

Aan afwisselend geen gebrek in deze fulltime functie als (Junior) Werkvoorbereider. Zelfstandig ben je bezig met de voorbereiding van verschillende bouwprojecten. Het gaat dan om de bouw van massief houten woningen. Jij zorgt er als werkvoorbereider voor dat de voorbereiding voor de bouwwerkzaamheden tot in de puntjes is geregeld.

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

  • De planning van (bouw)werkzaamheden;
  • De inkoop van de juiste materialen;
  • Het controleren van tekeningen;
  • Het verrichten van de bijbehorende administratieve werkzaamheden.

Waar én met wie je dit doet? Bij Welstand Bouwgroep in Alblasserdam. Op het kantoor krijg je te maken met verschillende collega’s. Je werkt samen met bijvoorbeeld je collega werkvoorbereiders, de projectleider of de constructeur. Je legt verantwoording van je werkzaamheden af aan het hoofd bedrijfsbureau. Samen met je collega’s ga je ervoor om de bouwprojecten tot een goede einde te brengen. Welstand Groep bouwt onder meer Micasa-woningen.

Ben jij de ambitieuze werkvoorbereider met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer op deze mooie baan. Vul het sollicitatieformulier in of bel even naar Anne: 078-6920 620.

Overigens hoef je niet persé een ervaren werkvoorbereider te zijn om in aanmerking te komen voor deze functie. Ook mensen die nog gaan afstuderen of net zijn afgestudeerd, nodigen we uit te solliciteren op deze functie. Welstand Bouwgroep geeft jou graag een kans.

Jij hebt het:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau (niveau 4)
  • Afgeronde opleiding Bouwkunde of aanverwant;
  • Je hebt kennis van de woning- en utiliteitsbranche;
  • Ervaring en technisch inzicht, je weet waar het over gaat als er een woning gebouwd gaat worden;
  • Een flexibele instelling. Als je bijvoorbeeld naar de tandarts moet is daar ruimte voor, daarentegen wordt er van je verwacht dat jij ook beschikbaar bent als het werk daar om vraagt. Je draait je hand niet om voor een uurtje meer of minder.

Jij verdiend het:

Je krijgt direct een vast dienstverband bij Welstand Bouwgroep. Natuurlijk krijg je een passend salaris. Het is een klein, maar groeiend bedrijf met korte lijnen en een open cultuur. De medewerkers ‘zeggen wat ze denken’ en ‘alles is bespreekbaar’. Op de werkvloer is, als er serieus gewerkt wordt, tijd voor een praatje en gezelligheid. Bovendien kom je je collega’s op kantoor geregeld tegen, of het nu de directeur, een andere werkvoorbereider of iemand van de administratie. Op vrijdagmiddag is er een borrel en af en toe is er een bedrijfsuitje. Zo zijn de collega’s bijvoorbeeld met elkaar gaan zeevissen.