078-3036890 info@welstand.org

Je drukt de startknop van je computer in. Binnen mum van tijd is hij opgestart en opent ‘ie het programma waarin jij je constructieberekeningen in kan maken. Zo, jij kan aan de slag! Met een frisse blik bekijk je je werk van gisteren. De berekeningen moeten immers kloppen. Het huis wat snel gebouwd gaat worden moet goed zijn doorberekend. Aan jou de schone taak om dit te doen. Met jouw nauwkeurigheid en precisie is dat geen enkel probleem.

Als Bouwkundig Constructeur Luxe Woningbouw ben je op kantoor dagelijks bezig met het berekenen van (houten) constructies. Het gaat dan voornamelijk om de constructies van massief houten woningen die volgens het MiCasa-principe gebouwd worden. Vaak is dit de constructie van de woning zelf, maar je berekent bijvoorbeeld ook de vloeren of de bewapening.

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

  • Het maken van constructieberekeningen;
  • Het maken van bouwtekeningen in AutoCad (en in de toekomst Revit).

Waar én met wie je dit doet? Bij Welstand Bouwgroep in Alblasserdam. Op het kantoor krijg je te maken met verschillende collega’s. Je werkt samen met bijvoorbeeld werkvoorbereiders, de projectleider of de constructeur. Je legt verantwoording van je werkzaamheden af aan het hoofd bedrijfsbureau. Samen met je collega’s ga je ervoor om de bouwprojecten tot een goede einde te brengen.

Ben jij de ambitieuze constructeur met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer op deze mooie baan. Vul het sollicitatieformulier in of bel even naar Anne: 078-6920 620.

Jij hebt het:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau (niveau 4);
  • Ervaring met het doorrekenen van houten constructies is een pré;
  • Je kan werken met AutoCad en/of Revit;
  • Je hebt kennis van de woning- en utiliteitsbranche;
  • Ervaring en technisch inzicht, je weet waar het over gaat als er een woning gebouwd gaat worden;
  • Een flexibele instelling. Als je bijvoorbeeld naar de tandarts moet is daar ruimte voor, daarentegen wordt er van je verwacht dat jij ook beschikbaar bent als het werk daar om vraagt. Je draait je hand niet om voor een uurtje meer of minder.

Jij verdiend het:

Je krijgt direct een vast dienstverband bij Welstand Bouwgroep. Natuurlijk krijg je een passend salaris. Het is een klein, maar groeiend bedrijf met korte lijnen en een open cultuur. De medewerkers ‘zeggen wat ze denken’ en ‘alles is bespreekbaar’. Op de werkvloer is, als er serieus gewerkt wordt, tijd voor een praatje en gezelligheid. Bovendien kom je je collega’s op kantoor geregeld tegen, of het nu de directeur, een werkvoorbereider of iemand van de administratie. Op vrijdagmiddag is er een borrel en af en toe is er een bedrijfsuitje. Zo zijn de collega’s bijvoorbeeld met elkaar gaan zeevissen.