078-3036890 info@welstand.org

Zo, je bent er: het bouwproject waarop je inmiddels al twee maanden aan ’t werk. Je parkeert de bedrijfsbus bij de bouwplaats en stapt uit. Je maakt het hek open en je staat op je werkplek. Samen met je collega’s ga je vandaag verder waar jullie gisteren gestopt zijn. Voor je zie het resultaat van je werk. Het vrijstaande woonhuis krijgt al aardig vorm. De houten muren staan al. Het zal niet lang duren voor het dak erop zit. Hoewel het huis nog niet af is, ben je – als vakman – toch al trots op je werk. Nog een maand en het woonhuis is klaar!

Als Timmerman Luxe Woningbouw werk je op bouwprojecten in heel het land. Het betreft de bouw van exclusieve massief houten woningen. Je bent van A tot Z betrokken bij de bouw van deze woningen en je bent hierbij verantwoordelijk voor al het timmerwerk. Of het nu om de fundering gaat, het opbouwen van een houten muur of het inhangen van deuren. Het leuke aan deze baan als timmerman is dat je werkt aan je ‘eigen’ woningen. Je levert dus een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de huizen. Naast timmerwerkzaamheden heb je zo nodig ook overleg met andere mensen op de bouw. Bijvoorbeeld de elektricien die stopcontacten komt aanleggen. Verder voer je natuurlijk alle andere voorkomende werkzaamheden uit.

Waar én met wie je dit doet? Bij Welstand Bouwgroep in Alblasserdam. Natuurlijk ben je als timmerman vrijwel altijd op de bouwprojecten aan ’t werk. Je werkt hier samen met één of twee andere collega’s. In teamverband ga je op pad op de bouw van de woningen te realiseren.
Zo nodig heb je ook contact met je collega’s op kantoor. Welstand Groep bouwt onder meer Micasa-woningen.

Wellicht ben jij de timmerman die toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Twijfel dan niet en solliciteer op deze mooie baan. Vul het sollicitatieformulier in of bel even naar Anne: 078-6920 620.

Jij hebt het:

  • Ervaring als timmerman;
  • Een flexibele instelling. Als je bijvoorbeeld naar de tandarts moet is daar ruimte voor, daarentegen wordt er van je verwacht dat jij ook beschikbaar bent als het werk daar om vraagt. Je draait je hand niet om voor een uurtje meer of minder.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kan tekeningen lezen.

Jij verdiend het:

Je krijgt direct een vast dienstverband bij Welstand Bouwgroep. Natuurlijk krijg je eigen bus, gereedschap en een passend salaris. Het is een klein, maar groeiend bedrijf met korte lijnen en een open cultuur. De medewerkers ‘zeggen wat ze denken’ en ‘alles is bespreekbaar’. Op de werkvloer is, als er serieus gewerkt wordt, tijd voor een praatje en gezelligheid. Bovendien kom je ook je collega’s op kantoor geregeld tegen, of het nu de directeur, een werkvoorbereider of iemand van de administratie. Op vrijdagmiddag is er een borrel en af en toe is er een bedrijfsuitje. Zo zijn de collega’s bijvoorbeeld met elkaar gaan zeevissen.

Een tipgever krijgt:

  • € 500,- na 1 maand in dienst;
  • € 500,- na 6 maanden in dienst;
  • ZZP-ers ook welkom.